Actualitate

FOTO: O imagine a Rihannei, TOPLESS, a fost CENZURATĂ în Irlanda

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/14/rihanna topless3.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.dailymail.co.uk" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Rihanna a reuşit să-i şocheze pe irlandezi în 2011, atunci când a apărut alergând topless pe un câmp în timpul filmărilor la videoclipul "We Found Love". Asta n-a oprit-o însă pe artistă să revină în Irlanda, pentru un concert programat să aibă loc pe Aviva Stadium din Dublin, pe 21 iunie. </strong></p>


Însă, nici de data aceasta, prezenţa Rihannei nu va fi lipsită de controversă.

Concertul artistei a fost promovat în oraş prin mai multe panouri mari cu imaginea de pe albumul "Unapologetic", în care aceasta apare topless, sânii fiindu-i acoperiţi de o mână şi de titlul albumului, scrie Daily Mail.

Se pare însă că imaginea nu a fost pe placul cetăţenilor sau a autorităţilor, deoarece sânii cântăreţei au fost acoperiţi cu haine sau bucăţi de materiale.

Imagini cu aceste panouri acoperite au fost postate de diverse persoane pe Twitter.

Într-o astfel de postare, Charlene Lydon scrie: "Strada North King din Dublin spune un NU hotărât sânilor Rihannei".

În 2011, Alan Graham, un irlandez protestant cu puternice convingeri religioase, membru în consiliul local, a alungat-o pe vedetă de pe terenul său după ce aceasta s-a dezbrăcat şi a început să filmeze topless pentru videoclipul piesei "We Found Love", care a fost unul controversat.

"Am considerat că situaţia nu mai era decentă şi am cerut ca filmarea să se oprească în acel moment" , a spus el.

Sursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.uk


 

abonare newsletter