Actualitate

FOTO: Ultima apariţie în public a Ducesei de Cambridge, înainte de a deveni mamă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/14/ducesa de cambridge5.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.dailymail.co.uk" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William, moştenitorul coroanei britanice, a fost "naşa" unui vas de croazieră, joi, la Southampton, aceasta fiind ultima apariţie în public a lui Catherine înainte ca ea să devină mamă, potrivit Mediafax.ro. </strong></p>

 


Nava de lux "Royal Princess" a fost "botezată" cu o sticlă de şampanie "Nebuchednezzar of Moet et Chandon" în valoare de 1.250 de lire sterline, scrie Daily Mail.

Ducesa de Cambridge a vizitat apoi nava, fiind însoţită de căpitanul Tony Draper.


În 1984, în acelaşi loc, prinţesa Diana era "naşa" primei nave "Royal Princess".

Începând de astăzi, soţia Prinţului William va intra în concediu de maternitate. Ea ar putea naşte la data de 13 iulie. "Unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată", a declarat un prieten al cuplului regal.


Bebeluşul se va naşte în aripa privată Lindo a Spitalului St. Marry din Paddington - unde s-a născut şi prinţul William -, sub supravegherea medicilor Alan Farthing şi Marcus Setchell.

Sursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.ukSursă foto: www.dailymail.co.uk

abonare newsletter