Actualitate

Află motivele pentru care Michael Jackson a început turenul "This Is It"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/13/michael-jackson-this-is-it-still.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul Michael Jackson era ruinat şi avea nevoie de turneul "This Is It" pentru a putea să îşi permită să cumpere o casă pentru cei trei copii ai săi, a declarat Randy Phillips, CEO al AEG Live, compania organizatoare a acelui turneu. </strong></p>

 


Randy Phillips a făcut această declaraţie miercuri, în procesul intentat la Los Angeles de familia Jackson companiei AEG Live, informează TMZ.com.

În mărturia sa din faţa juraţilor, Randy Phillips a spus că a participat la o discuţie extrem de emoţionantă cu Michael Jackson, în toamna anului 2008, aproximativ în perioada sărbătorii de Halloween. Potrivit spuselor sale, megastarul i-a spus, cu lacrimi în ochi, că cei trei copii ai săi "trăiesc ca nişte vagabonzi", locuind în case închiriate la Las Vegas şi la Hotelul Bel Air din Los Angeles.


Randy Phillips spune că Michael Jackson îşi dorea o casă pentru familia sa şi avea nevoie de turneul "This Is It" pentru a strânge suficient de mulţi bani ca să îşi permită această achiziţie.

CEO-ul companiei AEG Live mai spune că acea întâlnire a fost atât de emoţionantă, încât atât el, cât şi artistul au plâns în timpul acelei discuţii.


Randy Phillips a dezvăluit că s-a întâlnit din nou cu Michael Jackson în ziua următoare, iar artistul i-a vorbit despre casa pe care dorea să o cumpere - o vilă cu un domeniu de 3.700 metri pătraţi, al cărei preţ de vânzare era de 93 milioane de dolari. Phillips i-a spus megastarului că dorinţa acestuia de a cheltui o sumă atât de mare este pur şi simplu ridicolă.

În cele din urmă, Michael Jackson a închiriat reşedinţa din Los Angeles în care a şi murit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter