Actualitate

Un actor celebru a salvat VIAŢA unui om. Vezi despre cine este vorba!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/10/john-malkovich.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul John Malkovich, care interpretează adeseori în filmele sale roluri de psihopaţi şi răufăcători, a salvat viaţa unui bărbat, joi, în oraşul canadian Toronto. </strong></p>

Potrivit publicaţiei Toronto Star, John Malkovich se afla pe stradă, fumând o ţigară, atunci când Jim Walpole, un bărbat în vârstă de 77 de ani, s-a împiedicat şi a căzut peste bara de jos a unui eşafodaj metalic, secţionându-şi traheea, informează nouvelobs.com.

Portarul unui hotel din apropiere a asistat la această scenă. El spune că John Malkovich a alergat spre Jim Walpole şi i-a făcut un punct de compresie peste zona secţionată, ajutându-l să reziste astfel până la sosirea ambulanţei. John Malkovich a încercat să îl liniştească pe Jim Walpole atât cât i-a stat în putere, repetându-i fără încetare să nu îşi facă griji, pentru că "sistemul medical este foarte bun acolo" (în Canada, n.r.).


După o operaţie rapidă şi 10 puncte de sutură, pacientul a fost salvat şi viaţa lui nu mai este în pericol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter