Actualitate

Grădinița TIFF își deschide astăzi porțile!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/03/2492_nicucherciu-tiffkindergarten-01iunie2010-print-23.jpg" border="0" alt="Foto: Nicu Cherciu" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pentru al patrulea an consecutiv, în curtea Muzeului de Artă din Cluj, pe cei mici îi așteaptă un loc de joacă special, Grădinița TIFF. </strong></p>

Realizată de TIFF în parteneriat cu echipa pegadogi de la Psylife Clinic Cluj și compania Jokee, grădiniţa îşi propune să vină în sprijinul părinţilor care se află în imposibilitatea de a-i lăsa pe cei mici în grija unor persoane de încredere, pentru a se putea bucura de proiecţiile şi evenimentele din cadrul festivalului.


În perioada 3-8 iunie, în intervalul orar 14.00 – 20.00, în spațiul special amenajat din curtea Muzeului de Artă, copiii cu vârste între  2 și 12 ani vor beneficia de supravegherea atentă a unor cadre didactice cu experienţă în domeniu. Astfel, părinţii vor avea mai mult timp la dispoziţie pentru oferta TIFF 2013, având siguranţa că cei mici sunt pe mâini bune.

Serviciul este gratuit şi accesibil părinţilor pe baza biletului de intrare la un film TIFF.


În această perioadă, echipa de la Playful Learning și Jokee le-au pregătit celor mici o serie de exerciții de imaginație, ateliere creative, numere de magie și teatru de păpuși.

abonare newsletter