Actualitate

Philip Seymour Hoffman, internat într-o clinică de dezintoxicare

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/31/philip-seymour-hoffman.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul american Philip Seymour Hoffman a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a internat pentru 10 zile, la începutul acestei luni, într-o clinică de dezintoxicare, din cauza abuzului de heroină.

Starul american, recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Capote", a avut probleme cu dependenţa în trecut, dar nu mai consumase droguri de peste 23 de ani.


În vârstă de 45 de ani, Philip Seymour Hoffman a declarat pentru site-ul TMZ.com că problemele sale au apărut în urmă cu un an, atunci când a devenit dependent de medicamente prescrise. În ultimele luni, starul american a reînceput să consume heroină şi a înţeles că are nevoie de tratament medical de specialitate.

Actorul spune că a consumat heroină timp de o săptămână, iar apoi s-a internat pentru 10 zile într-o clinică specializată în tratarea dependenţei, din care s-a externat pe 24 mai, informează contactmusic.com.


Actorul le-a mulţumit prietenilor şi familiei sale pentru faptul că l-au ajutat să treacă cu bine peste această problemă şi spune că a început deja filmările pentru un nou proiect cinematografic, care este turnat în Europa.

abonare newsletter