Actualitate

Paris Hilton va lansa un al doilea album muzical

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/24/paris hilton.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Starleta americană Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, va lansa un al doilea album muzical, care va include şi o piesă înregistrată în colaborare cu rapperul Lil Wayne.</strong>


Noul material discografic este produs de casa de discuri Cash Money, înfiinţată şi administrată de Ronald "Slim" Williams şi Bryan "Birdman" Williams. Informaţia despre noul album înregistrat de Paris Hilton a fost dată publicităţii în premieră de criticul muzical Roger Friedman de la site-ul Showbizz411, duminică noapte, de la Cannes, însă ştirea a fost preluată de presa internaţională abia după ce Bryan "Birdman" Williams a confirmat-o, miercuri după-amiază, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, informează billboard.com.

Într-o discuţie cu criticul muzical Roger Friedman, starleta Paris Hilton a spus că noul ei disc, care va fi "un album cu muzică house", va fi produs de Afrojack şi va conţine o piesă înregistrată în colaborare cu rapperul Lil Wayne.

Primul ei album muzical, "Paris", a fost lansat în 2006 de Warner Bros. şi a inclus colaborări cu Scott Storch, Dr. Luke şi Fat Joe. Albumul "Paris" a debutat pe locul al şaselea în topul Billboard 200 şi s-a vândut în 198.000 de unităţi în Statele Unite, potrivit datelor oficiale furnizate de Nielsen SoundScan.

abonare newsletter