Actualitate

Brad Pitt face dezvăluiri despre viaţa de familie într-un inteviu acordat revistei Esquire

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/22/brad pitt - angelina jolie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />În  vârstă de 49 de ani, starul american Brat Pitt pare tot mai captivat de viaţa de familie. Actorul vorbeşte cu multă căldură despre logodnica sa, copiii lor şi despre viaţa de familie într-un interviu acordat revistei Esquire, potrivit daylimail.co.uk, citat de Mediafax.ro.</strong></p>

 

"Întotdeauna mi-am spus că, dacă voi dori vreodată să îmi întemeiez o familie, o voi face la scară mare. Am vrut să fie haos în casă. În casa noastră există un zgomot constant, pentru că mereu cineva chicoteşte, ţipă, plânge sau sparge ceva".

"Îmi place la nebunie treaba asta. Urăsc când ei sunt departe. Poate că e drăguţ să te afli într-o cameră de hotel şi să îţi spui: «Ce bine, în sfârşit pot să îmi citesc ziarul!» Dar apoi, până a doua zi, îmi e dor de toată acea cacofonie din casa noastră, de toată viaţa de acolo", a mai spus acesta.

În acelaşi interviu, starul american a dezvăluit însă şi faptul că în trecut se temea de incapacitatea lui de a se ataşa.

"Ajungeam până departe cu anumite proiecte, dar apoi, dintr-odată, voiam să fac altceva. Mai aveam doar două credite până să termin facultatea. Doar două credite. Tot ce trebuia să fac era să scriu un eseu. Ce fel de persoană e un astfel de bărbat? Acel tip de bărbat mă sperie - este genul de om care lasă întotdeauna ceva neterminat", a spus Pitt.


 


 


Citeşte şi:

Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe


 


 

abonare newsletter