Actualitate

Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/22/angelina-and-brad1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul american Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe în afară de Angelina Jolie şi a luat această decizie din respect pentru partenera lui de viaţă, afirmă un bun prieten al starului hollywoodian, potrivit Mediafax.ro.<br /></strong>

Brad Pitt a luat această decizie din proprie iniţiativă, afirmă aceeaşi sursă într-un interviu acordat revistei Esquire, citat de dailymail.co.uk.

Totodată, Brad Pitt spune că acele manifestări de afecţiune care sunt rezervate exclusiv logodnicei lui, Angelina Jolie, nu sunt pe placul celor şase copii ai cuplului, în special pentru fiica cea mare a celor doi actori, Zahara, în vârstă de opt ani.

În interviul acordat numărului din iunie/ iulie al revistei Esquire - realizat înainte ca Angelina Jolie să anunţe public că a suferit o dublă mastectomie -, actorul a vorbit cu multă candoare şi tandreţe despre reacţia fiicei sale Zahara, care i-a cerut să renunţe la "şedinţele de sărutat" cu Angelina Jolie.

"Odată, am intrat în cameră, Angie era acolo, iar Zahara s-a trezit şi mi-a spus: «Tati, nu vei începe să te săruţi din nou cu mami, nu-i aşa?»", a povestit, amuzat, actorul.

Frank Pollaro, un prieten apropiat al starului hollywoodian, a declarat pentru Esquire că Brad Pitt a luat decizia de a evita scenele sexy cu alte actriţe pentru că este foarte îndrăgostit de Angelina Jolie.

Actorul spune că se simte cel mai fericit atunci când se află în compania logodnicei sale şi a celor şase copii ai cuplului.

"Am foarte puţini prieteni. Am doar o mână de prieteni apropiaţi, îi am aproape de mine pe membrii familiei mele şi nu am fost niciodată atât de fericit. Confecţionez diverse lucruri. Nu am avut o altă perioadă din viaţa mea în care să fi fost atât de fericit", a spus Pitt.

abonare newsletter