Actualitate

George Michael SPITALIZAT. Vezi DE CE!

<p style="margin-bottom: 0in"><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/22/george michael.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul George Michael se află în continuare în spital sub supravegherea medicilor, din cauza rănilor pe care le-a suferit în zona craniului în timpul accidentului de automobil în care a fost implicat săptămâna trecută, a anunţat marţi agentul de presă al artistului britanic, citat de Reuters. </strong></p>

 


"Pot să confirm faptul că George a rămas în spital, însă doar ca măsură de precauţie, pentru a fi monitorizat de medici, întrucât are câteva umflături şi tăieturi în zona capului. Face însă progrese, se simte bine şi abia aşteaptă să se întoarcă acasă", a declarat agentul de presă al cântăreţului.

Presa britanică a afirmat că artistul în vârstă de 49 de ani a căzut din automobilul cu care circula pe o autostradă din apropiere de Londra, joi, la o oră de vârf, acesta fiind cel mai recent incident dintr-o serie de accidente în care a fost implicat artistul britanic în ultimii ani.


Tabloidul The Sun a intervievat o femeie care a spus că a fost nevoită să oprească pe autostradă după ce cântăreţul a căzut din vehiculul care circula chiar în faţa ei şi că s-a folosit de automobilul ei pentru a-l proteja pe artist de celelalte automobile.

"Avea o tăietură urâtă pe frunte şi o alta în partea din spate a craniului. Avea sânge pe toată faţa şi pe dinţi", a declarat acea femeie, al cărei nume este Katherine Fox.


Potrivit contactmusic.com, starul britanic a căzut din automobilul în care se afla - un model Range Rover argintiu -, care circula pe autostrada M1 cu viteza de aproximativ 110 kilometri pe oră, în momentul în care a încercat să închidă una dintre uşile vehiculului.

abonare newsletter