Actualitate

Regizorul Steven Soderbergh va face o pauză în carieră

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/21/steven soderbergh.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prolificul regizor Steven Soderbergh, care a prezentat marţi în competiţia de la Cannes filmul "Behind the Candelabra", a confirmat faptul că va face o pauză în carieră, într-o conferinţă de presă organizată după proiecţia lungmetrajului său pe Croazetă. </strong></p>

 


"Voi face o pauză, absolut, dar nu pot să spun cât va dura, nu pot să spun dacă acesta a fost ultimul meu film", a declarat cineastul american.

"Dacă acesta va fi ultimul meu film, nu voi spune că sunt nefericit", a continuat Steven Soderbergh.


"Există un fel de conexiune într-un fel cu primul meu film prezentat aici ("Sex, minciuni şi casete video", recompensat cu Palme d'Or la Cannes în 1989). În final, sunt tot două persoane în aceeaşi cameră şi în acelaşi timp, iar stilistic există o progresie către mai multă simplitate, iar acest fapt mă bucură", a declarat cineastul american.

Filmul "Behind the Candelabra", de Steven Soderbergh, cu Michael Douglas şi Matt Damon în rolurile principale, descrie viaţa şi cariera celebrului muzician american Liberace. În acest film, Michael Douglas joacă rolul lui Liberace, iar Damon, pe cel al partenerului de viaţă al artistului, Scott Thorson.

abonare newsletter