Actualitate

FOTO: Ce colecţionează Johnny Depp, Claudia Schiffer, Justin Biber sau Tom Hanks

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/paris hilton.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Pasiunile neobişnuite ale vedetelor sunt prezentate într-un Top 10 alcătuit de jurnaliştii de la tabloidul The Sun, potrivit căruia actorul Johnny Depp colecţionează păpuşi Barbie, iar starleta americană Paris Hilton adoră să prindă broaşte.</strong></p>

 

Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, este un critic acerb al vânătorii, cu excepţia unei singure specii: broaştele. Cu toate acestea, starleta americană spune că este un vânător generos şi afirmă că, după ce capturează broaşte, le pune într-un coş şi apoi le eliberează în natură, scrie The Sun.


 

 


 


 

 


 

Johnny Depp are o colecţie impresionantă de păpuşi Barbie fabricate în ediţie limitată. Starul american are în colecţia sa alte câteva păpuşi cu chipurile cântăreţei Beyonce, actriţei Lindsay Lohan şi actorilor din distribuţia producţiei "High School Musical". Actorul spune că îi place să se joace cu păpuşile: "M-am jucat cu multe păpuşi Barbie şi Ken pentru copiii mei. De fapt, acesta este unul dintre acele lucruri la care sunt bun".


 

 

 

 

 

 

Cristiano Ronaldo spune că a devenit "dependent" de jocul Bingo. Fotbalistul portughez a dezvăluit faptul că, în urmă cu câţiva ani, a primit cadou un DVD cu versiunea electronică a acestui joc şi acel DVD l-a ajutat să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Claudia Schiffer colecţionează insecte. Celebrul top-model german adoră să expună mini-insectare pe pereţii reşedinţei sale, iar logoul oficial al liniei vestimentare din tricotaje pe care a lansat-o reprezintă imaginea unui păianjen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tom Hanks colecţionează maşini de scris vechi. "Am aproape 200 de maşini de scris portabile, vechi. Cele mai multe dintre ele încă funcţionează, iar eu am scris în mod constant pe ele", a declarat starul american.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cântăreaţa Taylor Swift este pasionată nu doar de muzică, ci şi de confecţionatul de jucării artizanale de Crăciun, în special al globurilor cu zăpadă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mike Tyson are şi o latură tandră - iubirea pentru porumbei. Pugilistul american, fost campion mondial la categoria grea, celebru pentru că l-a muşcat pe Evander Holyfield, smulgându-i o bucată din ureche în timpul unei meci de box, a decis să se dedice sportului columbofil după retragerea din ring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristen Stewart adoră să facă jonglerii. Actriţa, devenită celebră graţie rolului Bella Swan din franciza cinematografică "Amurg/ Twilight", spune că a învăţat să facă jonglerii la îndemnul iubitului ei Robert Pattinson, care i-a recomandat această metodă pentru a nu se plictisi prea tare în timpul liber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justin Bieber este un admirator al cubului Rubik. Cântăreţul canadian în vârstă de 19 ani poate să aranjeze celebrul cub într-un minut şi 23 de secunde. Recordul mondial este de doar 5,55 secunde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simon Cowell, un mogul al industriei de televiziune şi al emisiunilor-concurs, adoră să se caţere în copaci şi spune că face acest lucru în fiecare zi, "ca un fel de ritual". Totodată, el spune că priveşte desene animate în fiecare dimineaţă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter