Actualitate

David Beckham, cel mai bun tătic

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/david-victoria-beckham-family-p.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fotbalistul David Beckham este considerat de către tinerii britanici drept cel mai bun tătic, potrivit unui sondaj de opinie. Prinţul William s-a clasat pe locul doi iar poziţia a treia este ocupată de cântareţul Peter Andre. </strong></p>

La sondaj au participat 400 de tineri din Marea Britanie care au fost rugaţi să precizeze care dintre vedetele masculine britanice îşi îndeplinşte cel mai bine rolul de tată. Majoritatea respondenţilor l-au ales pe Beckham ca ocupant al primului loc pentru rolul de tată-model.


Ceea ce nu este deloc nejustificat pentru că, atunci când nu este pe teren la antrenamente sau la vre-un meci, David Beckham îsi petrece tot timpul liber împreună cu soţia sa, Victoria şi cei patru copii ai lor: Brooklin, Romeo, Cruz si Harper.

Când se afişează în public, familia Beckham pozează întotdeauna ca o familie fericită iar până acum nu ne-au dat niciun motiv să credem că nu e aşa.


Pe locul doi în topul celor mai admiraţi tătici din Marea Britanie este Prinţul William care deşi urmează să devină părinte abia în această vară, a făcut deja o impresie bună respondenţilor, care consideră că prinţul moştenitor va fi un tătic model.

Printre tăticii britanici celebri care mai apar în sondaj se află şi: cântăreţul Peter Andre pe locul 3, David Cameron, Primul Ministru al Marii Britanii, pe locul 6, iar Chris Martin, solistul trupei Coldplay şi soţul lui Gwyneth Paltrow, ocupa locul 8.

abonare newsletter