Actualitate

Bat clopote de nuntă la casa regală suedeză

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/17/prinesa madeleine a suediei.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prinţesa Madeleine a Suediei a anunţat că se va căsători cu Chris O'Neill pe data de 8 iunie. Viitoarea mireasă a dezvăluit planurile pentru fericitul eveniment, care va avea loc la Capela Regală a Palatului Regal din Stockholm. </strong></p>

După finalizarea ceremoniei religioase, tradiţia suedeză impune salve de arma trase în semn de salut de pe insula Skeppsholmen.Recepţia va avea loc în Palatul Regal, acolo unde a crescut Prinţesa Madeleine.


Deşi nu a dezvăluit modelul rochiei de mireasă încă, se bănuieşte că Madeleine va purta o rochie creată de Valentino. Pentru nuntă, prinţesa i-a rugat pe cei care doresc să-i facă un cadou să doneze în schimb bani către fundaţia de caritate înfiinţată de mama ei şi pentru care Madeleine lucrează la New York.

Prinţesa Madeleine este a patra în succesiune şi deţine titlul de Prinţesa Madeleine a Suediei şi Ducesa de Hälsingland şi Gästrikland, iar după căsătorie şi soţul ei va primi un titlu nobiliar.

abonare newsletter