Actualitate

Vezi cum arată acum unele dintre cele mai frumoase vedete feminine din lume

<p><strong>Cine a spus că frumuseţea este trecătoare a avut mare dreptate. Deşi au încercat toate tratamentele pentru a rămâne „veşnic” tinere, de la operaţii estetice până la tratamente naturiste pentru întinerire, nici vedetele nu au putut oprii timpul în loc, acesta lăsându-şi amprenta şi pe chipurile lor. </strong></p>

Iată cum arată acum câteva dintre cele mai cunoscute vedete feminine din lume.


Brigitte BardotBrigitte Bardot

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 

 

Brigitte Bardot, născută în 1934 la Paris, este o actriță de cinematograf, fost sex-simbol al anilor '60 care a reușit să-și transforme inițialele B. B. într-o legendă, care va evoca întotdeauna frumusețea, plăcerea de a trăi și libertatea.

Goldie HawnGoldie Hawn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goldie Hawn, născută în 1945 în Washington DC, este o actirţă americană de film, producător, moderator  de televiziune şi ocazional cântăreaţă. Printre filmele care i-au adus celebritatea se numără Rowan & Martin's Laugh-In, Private Benjamin, Foul Play and Cactus Flower, pentru care a câştigat în 1969 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Azi, la cei 67 de ani ai săi, actriţa este de nerecunoscut.

Cybill ShepherdCybill Shepherd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cybill Shepherd, născută în 1950 Memphis, este o binecunoscută actirţă, cântăreaţă şi foto-model american. Printre cele mai cunoscute roluri care i-au adus faima se află Jacy în The Last Picture Show, Betsy în Taxi Driver, Maddie Hayes în Moonlighting, as Cybill Sheridan în Cybill şi Madeleine Spencer în Psych. Acum, Cybill nu mai are chipul angelic din tinerete.

Kathleen TurnerKathleen Turner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kathleen Turner, născută în 1954 în Springfield, este o actiţă americană de film care s-a remarcat prin frumuseţea sa şi a devenit sex-simbol al anilor '80. A ajuns faimoasă datorită rolurilor pe care le-a avut în Body Heat, Romancing the Stone, Serial Mom and Peggy Sue Got Married, pentru care a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Janice DickinsonJanice Dickinson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Janice Dickinson, născută în 1955 în Brooklyn, este o fostă fostă actriță, scriitoare, fotografă și fotomodel american, care în prezent deţine propria agenţie de modă. Considerată cel mai de succes model în anii '70 - '80, timpul şi-a lăsat amprenta şi asupra frumuseţii ei răpitoare.

abonare newsletter