Actualitate

Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un restaurant la Londra

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/12/gwyneth-paltrow-smile.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actriţa americană Gwyneth Paltrow vrea să îşi deschidă un restaurant la Londra, care să vândă salate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos. </strong></p>

 


Actriţa americană a lansat de curând cea de-a doua carte a ei cu reţete culinare, intitulată "It's All Good", şi doreşte să comercializeze reţetele ei preferate de preparate culinare sănătoase în propriul ei restaurant, informează femalefirst.co.uk.

"Aş dori să inaugurez un restaurant californian la Londra, care să vândă salate sănătoase din cartea mea de bucate, sandvişuri cu ton, sandvişuri cu somon şi tacos", a declarat actriţa.


Într-un interviu acordat revistei Glamour, Gwyneth Paltrow spune că multe dintre reţetele ei de preparate sănătoase au fost create de soţul ei, Chris Martin, în perioada în care acesta încerca să se hrănească sănătos, înainte de cel mai recent turneu susţinut de trupa sa, Coldplay.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow, în vârstă de 40 de ani, a devenit în ultimii ani şi o personalitate în universul sfaturilor online din domeniul stilului de viaţă. Actriţa a anunţat de curând că îşi va deschide un salon de coafură la Los Angeles.

Ultimele Stiri
abonare newsletter