Actualitate

Vezi cum arată redacţia ziarului Partidului Comunist din China

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/09/penei_8acb6731be.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Autorităţile chineze au blocat căutările pe internet legate de clădirea redacţiei publicaţiei oficiale a Partidului Comunist, deoarece aceasta arată ca un penis uriaş, scrie The Sun.</strong></p>

Aflată în construcţie, clădirea din Beijing este subiectul a numeroase glume pe reţeaua de socializare chineză Sina Weibo, potrivit evz.ro.

Căutările pe această reţea referitoare la redacţia ziarului People's Daily sau la construcţie au fost blocate, utilizatorii primind acelaşi mesaj drept răspuns: accesul blocat "în concordanţă cu legile, regulamentele şi politicile relevante".


Turnul are 150 de metri, arată ca un penis gigant şi va fi sediul principalului aparat de propagandă al Partidului Comunist. Autorităţile susţin că nu va mai avea această formă odată ce va fi finalizat.

Nu este prina clădire bizară construită în china în ultimii ani. Sediul televiziunii centrale chineze arată ca o pereche uriaşă de pantaloni.


Unii utilizatori de pe internet au combinat fotografii cu cele două construcţii în Photoshop, acestea devenind poze foarte populare pe reţelele de socializare chineze.

abonare newsletter