Actualitate

Jason Statham va juca în "Fast and Furious 7"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/08/jason-statham.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actorul britanic Jason Statham va juca în cea de-a şaptea parte a francizei de succes "Fast and Furious", regizată de James Wan şi care va fi lansată pe marile ecrane nord-americane pe 11 iulie 2014. </strong></p>

 


Starul filmului "Parker" se va alătura protagoniştilor seriei Vin Diesel şi Paul Walker. În film va mai juca Michelle Rodriguez, informează contactmusic.com.

Având în vedere data de lansare care a fost aleasă pentru "Fast & Furious 7", acest film de acţiune va concura în box office-ul nord-american cu o altă peliculă mult aşteptată, "X-Men: Days of Future Past", care va ajunge în cinematografe o săptămână mai târziu.


Vin Diesel, care este şi producător al francizei "Fast & Furious", le-a oferit fanilor câteva informaţii în exclusivitate despre noul film din această serie: "Următorul (film) va fi probabil cel mai mare dintre toate".

James Wan este cineastul care a fost ales să regizeze "Fast & Furious 7", preluând astfel această franciză de la Justin Lin, care a regizat al şaselea film din serie.


Filmul "Fast & Furious 6" va fi lansat pe 24 mai.

Ultimele Stiri
abonare newsletter