Actualitate

Cina festivă a lui Don Juan se joacă vineri pe scena Teatrului Maghiar din Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/08/copy of 088_0222_don_juan_foto_biro_istvan.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Spectacolul Cina festivă a lui Don Juan, regizat Matthias Langhoff, care, din motive de de sănătate nu s-a jucat aproape două luni, este programat pe vineri, 10 mai, ora 18.00 în Sala Mare a Teatrului Maghiar de Stat Cluj. Această reprezentaţie are loc chiar înainte de participarea la Festivalul Théâtre en Mai – 2013 din Dijon, unde spectacolul se va juca în zilele de 25 şi 26 mai, la Teatrul Mare (Grand Théâtre).

Spectacolul, a cărui premieră a avut loc  pe 6 martie 2013, este o producție maraton care oferă publicului momente de neuitat. Spectatorii care acceptă provocarea lansată de regizorul german, au şansa de trăi experianţa muzicii, a cuvântului, a unui joc actoricesc de excepţie şi a unui text scris cu umor şi profunzime. Cina festivă a lui Don Juan este, în aceeaşi timp, o poveste de dragoste, un musical şi o dramă filozofică.


În rolurile principale publicul poate urmări doi actori distinşi cu premiul Jászai Mari: András Hatházi (Don Juan), nominalizat şi la premiul UNITER de anul acesta şi József Bíró (Sganarelle). Spectatorii care au văzut Gianni Schicchi şi Vrăjitorul din Oz îi pot auzi din nou cântând pe Emőke Kató şi pe Gábor Viola.

Spectacolul Cina festivă a lui Don Juan beneficiază de supratitrare în limba română şi nu este recomandat tinerilor sub 14 ani.


Biletele pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Teatrului Maghiar de Stat, zilnic între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30, tel: +40-264-593468, sau on-line de pe site-ul: www.biletmaster.ro.

 


 

abonare newsletter