Actualitate

Catherine Zeta-Jones a ajuns din nou la spital

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/30/catherine-zeta-jones-catherine-zeta-jones-18509484-1024-768.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actriţa galeză Catherine Zeta-Jones s-a internat, luni, din proprie iniţiativă, într-o clinică specializată în tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolară), a anunţat purtătorul de cuvânt al artistei.

"Catherine s-a internat, din iniţiativa ei, într-o clinică medicală", a declarat purtătoarea sa de cuvânt Sarah Fuller.


"Catherine a precizat deja, în trecut, că s-a angajat să urmeze tratamente, cu regularitate, pentru a-şi administra starea de sănătate într-o manieră optimă", a adăugat ea.

Potrivit site-ului TMZ.com, Catherine Zeta-Jones a început luni tratamentul, care va dura 30 de zile.


Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, de care actriţa galeză a dezvăluit că suferă în 2011, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranţă, vinovate şi/sau fără valoare şi au un nivel scăzut de energie.

Actriţa galeză a fost deja tratată în stabilimente medicale specializate împotriva acestui sindrom.

Ultimele Stiri
abonare newsletter