Actualitate

Michael Jordan s-a recăsătorit

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/29/640_michael_jordan_yvette_prieto_20130428.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Fostul baschetbalist american Michael Jordan, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, în Florida, cu iubita sa Yvette Prieto (35 de ani), pe care a cunoscut-o în 2008.

La ceremonia ce a avut loc la biserica episcopală Bethesda-by-the Sea din Palm Beach, unde s-a căsătorit şi magnatul imobiliar Donald Trump cu Melania Knauss, au fost prezente aproximativ 500 de persoane, informează publicaţia People.


Jordan a mai invitat 1.500 de persoane la recepţia ce a avut loc la un club de golf din oraşul Jupiter, unde fostul sportiv a construit recent o reşedinţă.

"Plănuiau acest eveniment de multe luni. Michael voia să îi ofere lui Yvette tot ce şi-a dorit vreodată", a declarat un participant la ceremonie.


Jordan a cerut-o în căsătorie pe Yvette Prieto în 2011, de Crăciun. Cei doi şi-au depus actele pentru a se căsători în martie.

Michael Jordan a mai fost căsătorit, timp de 17 ani, cu Juanita Vanoy, de care a divorţat în 2006. Jordan are trei copii cu Vanoy.


Michael Jordan, o legendă a echipei Chicago Bulls, este în prezent patronul echipei Charlotte Bobcats, un club din NBA (Liga profesionistă de baschet nord-americană).

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter