Actualitate

Reese Witherspoon a fost ARESTATĂ

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/22/reese witherspoon5.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong><strong>Actriţa Reese Witherspoon a fost arestată, vineri, pentru tulburarea ordinii publice în Atlanta, un oraş din statul american Georgia, după ce soţul ei a fost </strong><strong>oprit de poliţia rutieră pentru că îşi conducea automobilul în stare de ebrietate, a anunţat duminică presa americană. </strong></p>

Poliţiştii îl chestionau pe soţul actriţei, Jim Toth, după ce constataseră o avarie la automobilul cuplului, în momentul în care Reese Witherspoon a început să îi insulte pe reprezentanţii forţelor de ordine.


Potrivit site-ului TMZ.com, actriţa a început acel schimb de replici adresându-le poliţiştilor următoarea întrebare: "Voi ştiţi cum mă cheamă?".

Un agent de poliţie i-a răspuns: "Nu, nu am nevoie să cunosc numele dumneavoastră". Actriţa în vârstă de 37 de ani a continuat: "Sunteţi pe punctul de a afla cine sunt eu. Veţi apărea în presa naţională".

Ultimele Stiri
abonare newsletter