Actualitate

VIDEO: S-a deschis un hotel dedicat ciocolatei. Vezi cum arată şi ce dotări are

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/fantana ciocolata.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Un hotel care este dedicat fanilor ciocolatei, ce include în pachetul oferit clienţilor petreceri în pijamale, gustări la miezul nopţii şi ateliere pentru prepararea delicateselor dulci, a fost deschis în localitatea britanică Bournemouth.

Hotelul are 13 camere dedicate mai multor tipuri de cacao. Cel mai luxos apartament costă 170 de lire sterline pe noapte, iar o cameră single - 65 de lire sterline, informează dailymail.co.uk.


În acest spaţiu, iubitorii ciocolatei vor putea să-şi ducă pasiunea pentru această delicatesă pe noi culmi.

Reprezentanţii hotelului The Chocolate Boutique declară că dispun de toate ingredientele necesare pentru a-i satisface şi pe cei mai mofturoşi iubitori de ciocolată.


Hotelul este o afacere de familie şi include în oferta sa ateliere pentru cei care vor să afle cum se prepară produsele din ciocolată sau vor să îşi facă autoportretul cu ciocolată de diferite nuanţe, dar şi "petreceri în pijamale" pentru adulţii iubitori de dulciuri.

În fiecare cameră a hotelului, oaspeţii au o fântână de ciocolată lângă pat. Cei pofticioşi pot primi de la personalul hotelului mai multe tipuri de ciocolată, la cerere, chiar şi la miezul nopţii.


"Creierul" din spatele acestei afaceri este maestrul ciocolatier Gerry Wilson.

Ultimele Stiri
abonare newsletter