Actualitate

Vezi ce actriţă din serialul „Totul despre sex" îşi licitează o pereche de pantofi în scopuri caritabile

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/12/sarah jessica parker.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actriţa Sarah Jessica Parker va scoate la licitaţie pantofii pe care i-a purtat în serialul "Totul despre sex/ Sex and the City", în care a interpretat personajul Carrie Bradshaw, banii obţinuţi astfel urmând să fie donaţi unei şcoli din New York.

Actriţa în vârstă de 48 de ani şi-a donat perechile de pantofi din perioada când o interpreta pe jurnalista împătimită de modă Carrie Bradshaw, informează Daily Mail.Fiecare pereche de pantofi va fi însoţită de câte un cartonaş pe care apare scris un text din partea actriţei Sarah Jessica Parker. "Să îi porţi cu plăcere şi cu prudenţă" - este unul din textele scrise de Sarah Jessica Parker, în timp ce pe un alt cartonaş actriţa îi urează noului proprietar al pantofilor: "Să îi porţi sănătos".


Astfel, pantofi Prada, Jonathan Kelsey şi Dolce Vita vor fi scoşi la licitaţie alături de sandalele-platformă de culoare roz purtate de Britney Spears în timpul turneului "Crazy", pantofii de baschet ai lui Shaquille O'Neal şi cizmele cu toc purtate de Madonna la gala "Super Bowl".

Licitaţia va începe pe 24 aprilie, preţul de pornire fiind de 100 de dolari pentru fiecare obiect licitat.


Licitaţia este sponsorizată de Gotta Have Rock and Roll, iar fondurile obţinute vor fi donate şcolii LaGuardia din New York, care are un profil muzical şi artistic.

Sarah Jessica Parker a declarat recent că a încetat să poarte tocuri înalte, după ce picioarele i-au fost afectate în urma purtării de pantofi de proastă calitate pentru producţia din 2011 "Oare cum o reuşi/ I Don't Know How She Does It".

abonare newsletter