Actualitate

Chris Brown şi Rihanna sunt din nou despărţiţi?

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/11/chris-brown-rihanna.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.news.com.au" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Chris Brown şi Rihanna s-au despărţit din nou, cel puţin pentru viitorul apropiat, după ce relaţia lor s-a perpetuat fragmentată de discontinuităţi încă din 2009 când a avut loc cearta de notorietate dinaintea galei premiilor Grammy când Brown a bătut-o pe Rihanna, conform E!News. </strong></p>

 


Înainte de a reîncălzi "ciorba" în urmă cu câteva luni, Rihanna susţinea de pe canapea, la Oprah, că îl iubeşte mult pe Chris Brown şi probabil că-l va iubi mereu.
O sursă citată de E! News anunţă însă încă o despărţire între cei doi. Deşi frumoasa din Barbados îl va iubi mereu pe Chris Brown, ea pare acum mai interesată de propria carieră şi de afacerile pe care le dezvoltă pe lângă muzică, afaceri ce includ o linie vestimentară şi una de parfumuri. În plus, vedeta pop este preocupată şi de încheierea turneului său internaţional, "Diamonds".
În urmă cu doar o săptămână Brown declara la o televiziune americană că este împreună cu Rihanna şi că este plin de remuşcări după bătaia pe care i-a administrat-o în urmă cu patru ani.

"În ceea ce ne priveşte, ea îmi cunoaşte inima şi eu o cunosc pe a ei. Eu las să treacă pe lângă mine toate părţile ei negative şi mă concentrez doar asupra celor pozitive. Mi-am urmat cele 52 de săptămâni de consiliere psihologică şi am înţeles că am comis o mare greşeală când am lovit-o", explica el.
Şi totuşi, toată această dragoste s-a dovedit a fi degeaba după ce Chris Brown a fost văzut la braţ cu o misterioasă blondă la New York. Rihanna a primit această nouă lovitură cu demnitate - adică a participat al o petrecere "de consolare" la Greystone Manor din West Hollywood, unde s-a distrat şi a băut tequila, evitând în acelaşi timp întâlnirea cu un al fost prieten al său, Matt Kemp, care petrecea în acelaşi club.

abonare newsletter