Actualitate

Află ce nume vor britanicii pentru copilul prinţului William şi ducesei Catherine

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/10/william and kate.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Elizabeth, Diana, Victoria se numără printre numele preferate de britanici pentru copilul prinţului William şi al soţiei sale, ducesa Catherine, potrivit datelor furnizate de casele de pariuri din regat. </strong></p>

Totodată, reprezentanţii caselor de pariuri au respins orice posibilitate ca noul membru al familiei regale a Marii Britanii, care urmează să se nască în iulie, să poarte numele de Alexandra, după ce pariurile au arătat o cotă în scădere de la 12-1 la 25-1 în defavoarea acestui nume, informează Reuters.


Nu se cunoaşte până în prezent sexul copilului, primul al prinţului William şi al lui Catherine, ducesă de Cambridge, însă, o simplă afirmaţie făcută de Kate a dat naştere speculaţiilor cu privire la faptul că bebeluşul va fi fetiţă. Afirmaţia care a declanşat o adevărată isterie în casele de pariuri a fost: "Mulţumesc, voi lua ursuleţul pentru f... mea". Ducesa britanică s-a oprit la mijlocul frazei, pe când primea o jucărie de la un fan, determinându-l pe un martor la scenă să o întrebe dacă urma să pronunţe cuvântul "fiică". Soţia prinţului William i-a răspuns: "Nu, nu ştim! Nu vă vom spune acest lucru!".

În topul preferinţelor britanicilor şi, implicit, cu cele mai mari şanse, sunt numele Elizabeth (cotă de 5-1), Diana (cota 6-1) şi Victoria (cotă 7-1).


Însă şi numele Alexandra are o bună şi sănătoasă origine. Prinţesa Alexandra, în vârstă de 76 de ani, este verişoara reginei Elizabeth a Marii Britanii.

Presa internaţională s-a arătat extrem de interesată de sarcina ducesei Catherine, anunţată în decembrie, după ce aceasta a fost spitalizată pentru câteva zile, din cauza unei forme severe de greţuri matinale.


Prinţul William este al doilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

abonare newsletter