Actualitate

Sharon Stone şi Kate Moss s-au sărutat

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/10/kate-moss-and-sharon-stone-kiss.jpg" border="0" alt="Sursă foto: www.mirror.co.uk" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Actriţa Sharon Stone şi supermodelul Kate Moss s-au sărutat zgomotos pe buze în cadrul unei licitaţii caritabile, gestul celor două fiind "cumpărat" pentru suma de 35.000 de lire sterline.</strong></p>

 

Alături de sărutul aproape amical al celor două dive, pentru cele 35.000 de lire sterline (aproximativ 41.000 de euro) clientul a primit şi o sticlă mare de şampanie, cu autograful lui Moss şi Stone.


Gestul lui Kate Moss şi Sharon Stone a fost făcut în cadrul galei amfAR, care a avut loc în Sao Paolo, Brazilia, eveniment găzduit de cele două şi organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul SIDA, informează The Sun.

Sărutul celor două dive nu a fost singurul moment de foc al galei. Moss a purtat o rochie extrem de sexy, care abia îi acoperea posteriorul. De asemenea, Stone, care a venit însoţită de partenerul ei argentinian Martin Mica, arăta senzaţional în rochia roşie cu decolteu generos, care o făcea să pară şi mai îndrăzneaţă decât partenera ei de scenă.

abonare newsletter