Actualitate

Record de vânzări pentru Rolling Stones. 65.000 de bilete vândute în 5 minute

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/06/rolling stones.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cele 65.000 de bilete puse în vânzare pentru concertul pe care trupa The Rolling Stones îl va susţine în Hyde Park din Londra pe 6 iulie au fost epuizate în doar cinci minute de la punerea lor în vânzare online, în ciuda preţului destul de ridicat.</strong>

Biletele au fost puse în vânzare la preţuri între 95 de lire sterline şi 300 de lire sterline (112 - 353 de euro), plus taxe, informează contactmusic.com.

Grupul britanic va susţine un concert de amploare în Hyde Park, la Londra, pe 6 iulie, unde a cântat ultima dată în urmă cu aproape 44 de ani. The Rolling Stones a susţinut un concert legendar în 1969 în Hyde Park, gratuit, la care au asistat 250.000 de persoane.

"Hyde Park reprezintă atât de multe amintiri pentru noi, încât nu ne putem imagina un loc mai bun pentru a susţine un concert în faţa fanilor noştri britanici, în această vară", a afirmat Mick Jagger, potrivit bbc.co.uk.

În Marea Britanie, trupa The Rolling Stones va cânta pentru prima dată la Festivalul Glastonbury, anul acesta, pe 29 iunie.

Trupa The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. În 2007, formaţia The Rolling Stones a concertat şi în România, pe stadionul Lia Manoliu din Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter