Actualitate

Vezi cine este fata cu care se întâlneşte fiul mai mare a lui Michael Jackson

<p><strong><img src="documente/stories/2013/04_aprilie/05/prince-jackson.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Prince, fiul în vârstă de 16 ani al cântăreţului Michael Jackson, are o relaţie cu Remi Alfalah, despre care presa americană afirmă că este o prinţesă kuwaitiană. </strong></p>

 


Potrivit site-ului TMZ.com, cei doi adolescenţi s-au întâlnit miercuri şi au mers împreună să joace bowling, miercuri, în San Fernando Valley din California.

Prince şi Remi au fost fotografiaţi în clubul de bowling PINZ şi păreau să se distreze împreună. Una dintre fotografii îi prezintă în timp ce glumeau şi râdeau, iar o a doua fotografie îl arată pe Prince în timp ce priveşte spre Remi care se pregăteşte să arunce bila de popice, informează music-news.com.


Potrivit TMZ.com, Remi şi Prince, ambii minori, frecventează cursurile aceleiaşi şcoli private.

După ce au petrecut împreună câteva ore în acel club de bowling, Prince a condus-o pe prinţesa kuwaitiană la reşedinţa acesteia din Los Angeles.


Prince, alături de fraţii săi Paris şi Blanket şi de bunica lor Katherine Jackson, sunt implicaţi în aceste zile într-un proces care vizează elucidarea circumstanţelor în care a murit Michael Jackson în 2009.

abonare newsletter