Actualitate

Thalia își lansează un nou album. Vezi cum arată acum actița, în vârstă de 41 de ani

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/17/thalia-1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa a declarat, vineri, într-un interviu acordat postului spaniol EFE, că noul ei album este unui "intens", deoarece combină sentimentele trăite la pierderea mamei sale în 2011 şi la naşterea copiilor, scrie www.globalpost.com.

Thalia şi-a lansat, pe 5 martie, videoclipul celui de-al doilea single de pe noul său album - "Te Perdiste Mi Amor", un featuring cu Prince Royce.


"Habitame Siempre" este cel de-al 11-lea album al solistei şi a fost lansat în America Latină în noiembrie 2012. Albumul conţine 12 piese, inclusiv două colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams sau Michael Buble.

Thalia a devenit celebră în 1981, ca solistă a grupului muzical de copii Din Din. Între timp, nu numai că a devenit una din cele mai populare actriţe de televiziune din Mexic, dar şi-a construit şi o importantă carieră muzicală, având la activ peste 40 de milioane de albume vândute în lumea întreagă.


Thalia şi-a început cariera ca actriţă în 1987 şi este cunoscută pentru seriale precum "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994), "Maria, la del Barrio" (1995) sau “Rosalinda" (1999).

Ultimul film în care a jucat a fost Mambo Cafe (2000).


În decembrie 2000, ea s-a căsătorit cu fostul preşedinte al Sony Music Entertainment, Tommy Mottola, în vârstă de 61 de ani. Thalia şi Tommy Mottola au împreună o fetiţă, Sabrina Sakae, născută în octombrie 2007, şi un băieţel, Matthew Alejandro, născut în iunie 2011.

Pe parcursul carierei, Thalia, a lucrat ca actriţă de telenovele, cântăreaţă, prezentatoare de televiziune, creatoare de modă, editor de revistă şi fotomodel.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter