Actualitate

Britney Spears are o nouă relaţie. Cine este noua cucerire a cântăreţei?

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/17/1363458627_britney-spears-david-lucado-golfing-467.jpg" border="0" alt="Sursa foto: http://www.usmagazine.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa americană Britney Spears, care la începutul anului s-a despărţit de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate, are deja un nou iubit</strong>.</p>

 

În luna ianuarie, Britney Spears a anunţat că s-a despărţit de Jason Trawick, cu care se logodise în decembrie 2011, la 19 luni după ce cei doi au confirmat că au o relaţie. "Îl voi adora mereu", a spus atunci cântăreaţa, care a menţionat că a rămas în relaţii de prietenie cu cel care i-a fost şi manager.


Însă, în ultimele săptămâni, Britney Spears (31 de ani) s-a afişat aproape zilnic cu noua sa cucerire, David Lucado (27 de ani), de profesie avocat, scrie Daily Mail.

Britney Spears nu va mai juriza emisiunea-concurs "The X Factor USA", după un singur sezon petrecut în juriul acestui show TV.


Se zvoneşte, de asemenea, că artista plănuieşte o serie de concerte la Las Vegas, la celebrul Caesar's Palace - unde au mai susţinut turnee şi Celine Dion şi Cher -, şi este în negocieri pentru a apărea într-un serial de televiziune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter