Actualitate

FOTO Cum a fost aşteptată formaţia Vaya con Dios la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/15/imagsala1.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" /></strong></p> <p><strong>La Cluj-Napoca formația Vaya Con Dios a avut parte de un tratament special. Organizatorii și partenerii  evenimentului au avut grijă ca Dani Klein și membri trupei Vaya Con Dios să se simtă extraordinar pe tot parcursul șederii lor la Cluj-Napoca. </strong></p>

Celebra trupă belgiană Vaya Con Dios a susținut miercuri, 13 martie la Cluj-Napoca primul și ultimul concert din cariera lor muzicală. Evenimentul a fost organizat de Amprenta Advertising.

Astfel, de la mașinile confortabile oferite de Webcar, cateringul oferit de Exclusive Catering, primirea călduroasă de la Grand Hotel Italia și decorurile vestiarelor realizate de Morphoza, echipa promoterului a facut tot posibilul ca vizita la Cluj a formației să fie una memorabilă. Dani Klein (voce), Maria Lekranty și Nouri Sahli (Backing Vocals), Tim De Jonghe (trompetă, percuții), Red Gjeci (vioară), William Lecompte (pian, clape), Francis Perrez (chitară), Salvatore La Rocca (bas), Han Wouters (tobe) s-au arătat deosebit de încântați de ospitalitatea clujenilor și au promis că vor reveni la Cluj-Napoca, probabil într-o altă formulă.


Spectacolul a fost unul dintre cele mai impresionante și reușite spectacole organizate în ultimul timp la Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, publicul fiind fascinat de prestația solistei Dani Klein care se menține într-o formă extraordinară la vârsta de 60 de ani.

Dani a urcat pe scenă alături de membri trupei sale puțin după ora 20.00 în aplauzele publicului nerăbdător sa  îi asculte live. Concertul a început cu piesa "One silver dollar", urmat de piese ca "Johnny", "Heading for a Fall", "What’s a Woman", "Don't Cry for Louie", "Just a Friend of Mine" și s-a încheiat cu celebra “Nah neh nah” care a ridicat in picioare miile de fani prezenți la spectacol.


Ieri, formația a părăsit Clujul, plecând spre București unde va susține două show-uri la Sala Palatului, organizate de Events.


 

 


 

 


 

 

 

 

 


 

Citeşte şi:

Turneul de adio Vaya con Dios. Dani Klein: Data viitoare voi învăţa limba română

Dani Klein, despre turneul de adio Vaya con Dios: Mă voi opri să cânt în această formulă, dar voi face în continuare muzică

Vaya Con Dios va concerta la Cluj, în cadrul turneului de retragere


abonare newsletter