Actualitate

METEO: Cum va fi vremea marţi şi miercuri

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/11/meteo ciucas ploaie.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vremea va rămâne mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări şi local va ploua în majoritatea regiunilor, ziua mai ales în zona de munte şi în est, iar noaptea cu precădere în partea de sud-vest a teritoriului.

La munte

La munte vor fi precipitaţii şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5...6 grade în nordul extrem al Moldovei şi 16...17 grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade


Miercuri

Vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi temporar noros ziua, când local în nord-vest şi în zona de munte şi pe arii restânse în rest vor fi ploi slabe. Noaptea, înnorările vor fi mai accentuate şi va ploua pe arii extinse în jumatatea vestică a teritoriului.

În zona montană înaltă vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi în Banat.


Temperaturile maxime vor avea valori de la 7 grade în nordul Moldovei până la 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 0 şi 9 grade.

Ultimele Stiri
abonare newsletter