Actualitate

HILAR: Fotbalist MUŞCAT de un DIHOR în timpul meciului - VIDEO

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/11/dihor.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Loris Benito, un fotbalist al echipei elveţiene de FC Zurich, a fost muşcat de un dihor în timpul unei partide din prima ligă elveţană. Benito a încercat să prindă rozătoarea iar aceasta l-a muşcat de un deget. </strong></p>

 


Animalul a invadat spaţiul de joc în meciul de ieri dintre FC Thun şi FC Zurich, plimbându-se minute bune pe gazon fără să fie prins de cineva. După mai multe încercări eşuate atât din partea jucătorilor cât şi din partea îngrijitorilor stadionului, rozătoarea a fost prinsă de jucătorul grupării din Zurich, Loris Benito.

"A fost o tâmpenie să încerc să îl prind", a spus Benito după meci. "Cine ştie ce boli putea să aibă animalul acela, însă îmi doream să joc fotbal. Acum tot ce pot să fac e să sper că sistemul meu imunitar îşi va face treaba", a adăugat fotbalistul.


FC Zurich a câştigat cu 4-0 meciul de la Thun, iar Benito a menţionat că nu îi poartă pică rozătoarei, menţionând: "Simbolul echipei noastre este leul, însă dihorul ar putea fi noua mascotă. Ne-a adus noroc".

 


abonare newsletter