Actualitate

EUROVISION 2013. Declaraţia HALUCINANTĂ a Luminiţei Anghel: "Am fost atacată de forţe oculte"

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/09/luminita anghel.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreața Luminița Anghel (44 ani) a fost în pericol să nu poată cânta corect la Eurovision 2013. Cel puțin asta susține artista, care spune că a fost victima unui atac energetic înainte de marea finală națională a concursului, desfășurată sâmbătă, la TVR, scrie Libertatea.ro.</strong>


"Am fost atacată energetic de forțe oculte. Mi-au atacat gâtul și capul! Am fost la biserică, dar m-am simțit în continuare rău. E timpul să ne obișnuim cu gândul că există și astfel de atacuri energetice", a declarat Luminița Anghel pentru Libertatea.

Sâmbătă a fos ales reprezentantul României pentru Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia.  Cezar va reprezenta România la EUROVISION Song Contest de la Malmo din Suedia, cu piesa "It's my life", compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale EUROVISION 2013, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Finala europeană va putea fi urmărită la TVR pe 18 mai. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi -Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

abonare newsletter