Actualitate

Justin Bieber a ajuns la SPITAL

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/08/justin-bieber-2012_422_98662.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a leşinat pe scena celebrei săli de concerte O2 Arena din Londra, joi seară, după ce se confruntase cu probleme de respiraţie pe parcursul întregului show.</strong></p>

"A primit oxigen de la personalul medical de urgenţă. A insistat pentru a termina show-ul", a declarat agentul său de presă pentru E!. "Acum este în drum spre spital", a adăugat acesta, informează people.com.

 


Scooter Braun, managerul lui Bieber, a urcat pe scenă pentru a explica mulţimii ceea ce se petrecea în culise.

"Justin a cam rămas fără aer. S-a plâns pe parcursul întregului show, iar acum este în culise cu un medic şi cu echipa de la urgenţe", a anunţat Scooter Braun. "I-au spus că vor ca el să meargă la spital pentru a vedea ce se întâmplă cu plămânii lui", a mai spus acesta.


Justin Bieber s-a întors însă pe scenă, fiind întâmpinat cu ovaţii, şi-a continuat concertul şi a fost transportat apoi la spital.

Incidentul de joi seară nu este prima problemă cu care se confruntă tânărul artist canadian în turneul său din Marea Britanie.


Justin Bieber a întârziat peste două ore la un show pe care l-a susţinut în urmă cu câteva zile, iar reacţiile negative ale fanilor l-au determinat să îşi ceară scuze la scurt timp după aceea. Apoi, de ziua lui de naştere, cântăreţul s-a plâns prietenilor, spunând că aceea a fost "cea mai rea aniversare" din viaţa lui, după ce accesul într-un club din Londra i-a fost refuzat pentru că în anturajul său se afla fiul lui Will Smith, Jaden, care la 14 ani nu avea vârsta legală pentru a intra într-un club. La scurt timp după aceea, actriţa Olivia Wilde l-a ironizat în termeni deloc elogioşi, determinându-l pe Bieber să posteze o serie de mesaje "belicoase" pe Twitter.

Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Ultimele Stiri
abonare newsletter