Actualitate

Program special dedicat fanilor Eurovision, sâmbătă, la TVR 1 şi TVR HD

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/28/eurovision.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cei 12 finalişti ai selecţiei naţionale Eurovision se întâlnesc cu fanii în emisiunea "Eurofan", un program special care va fi transmis în direct, sâmbătă, de TVR 1 şi TVR HD, informează un comunicat al televiziunii publice. </strong></p>

 


Potrivit TVR, cei 12 finalişti - Casa Presei, Narcis Iustin Ianău, FreeStay, Elena Cârstea Muttart, Luminiţa Anghel, Ovidiu Anton, Cezar, Cristian Prăjescu, Electric Fence, Al Mike feat. Renee Santana, Tudor Turcu şi Andrei Leonte - vin sâmbătă în studioul 1 al Televiziunii Române pentru a se întâlni cu susţinătorii lor la "Eurofan" şi pentru a demonstra că merită cât mai multe voturi.

"Cei doisprezece finalişti Eurovision vor să testeze implicarea fanilor lor cu o săptămână înainte de finala naţională Eurovision România care va avea loc pe 9 martie", se menţionează în comunicat.

Programul special dedicat iubitorilor concursului Eurovision va fi transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD sâmbătă între 14,30 şi 16,30 şi va fi prezentat de Oana Vlădescu şi Toader Păun, gazdele din camera verde la cele două semifinale.

La "Eurofan", telespectatorii vor reasculta melodiile calificate în finala Eurovision România, vor putea afla mai multe despre emoţiile prin care au trecut favoriţii lor în concursul de până acum, vor putea interacţiona cu ei prin intermediul paginii Facebook dedicată fanilor Eurovision: https://www.facebook.com/eurovision.romania. Susţinătorii fiecărui interpret din concurs care vor veni în studioul TVR alături de artiştii preferaţi au fost selectaţi în urma unui concurs organizat pe pagina de FB a Eurovision România.

Evoluţiile finaliştilor din cele două semifinale ale selecţiei naţionale Eurovision pot fi vizionate şi pe internet la pagina: http://eurovision.tvr.ro/piese-calificate/.

Un număr de 148 de melodii s-au înscris la preselecţiile Eurovision organizate de TVR în luna februarie la Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova şi Bucureşti.

Pe 9 martie va avea loc la TVR finala naţională, când va fi ales reprezentantul României pentru Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia.

România va evolua în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, din 16 mai. Prima semifinală se va desfăşura pe 14 mai, iar finala Eurovision de la Malmo va avea loc pe 18 mai.

Trupa Mandinga a reprezentat România în 2012 în finala competiţiei şi s-a clasat pe locul al 12-lea, cu melodia "Zaleilah".

Ultimele Stiri
abonare newsletter