Actualitate

Jennifer Aniston se pregăteşte de nuntă

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/28/jen and justin.jpg" border="0" width="350" height="280" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Jennifer Aniston se pare că se pregăteşte pentru apropiata nuntă cu actualul său prieten, Justin Theroux, 41 de ani, conform revistei People care citează un apropiat al actriţei.</strong></p>

"Va fi o nuntă mică la care vor participa doar câţiva prieteni şi membri ai familiei. Jen este îndrăgostită până peste cap de Justin şi abia aşteaptă să-i devină soţie", conform sursei citate.

Actriţa în vârstă de 44 de ani ar dori chiar să preia şi numele viitorului său soţ, susţinând că Jennifer Theroux sună foarte sofisticat.

Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare al producţiei 'Wanderlust', în primăvara anului 2011, iar încă de atunci chimia dintre ei a fost evidentă. "Împărtăşesc aceaşi etică a muncii şi se inspiră unul pe celălalt. Jen este mai încrezătoare ca niciodată şi au devenit o echipă extraordinară", a mai precizat sursa citată.

În ceea ce priveşte perspectiva copiilor, "Jen nu a fost niciodată adepta ideii că a avea copii înseamnă să fi fericit", a mai precizat sursa din anturajul vedetei. "Mereu a spus că i-ar plăcea să aibă şi ea un copil, în special unul alături de Justin, dar nu ar fi nici supărată sau dezamăgită dacă nu se va întâmpla acest lucru. Îl iubeşte pe Justin şi este fericită alături de el, cu sau fară copil".

În prezent Jennifer Aniston lucrează la filmul "Untitled Elmore Leonard Project", iar filmările se desfăşoară în Connecticut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter