Actualitate

Concert de Drag, marca „Notes&Ties”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/14/mesh concert de drag 24 februarie 2013.jpg" border="0" width="450" height="257" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Concertele Notes&amp;Ties ies din nou în public. După succesul ultimului concert simfonic privat „Note de iarnă”, Asociaţia Culturală „Notes&amp;Ties” revine cu un eveniment deosebit, Concert de Drag, aflat sub semnul sărbătorii de Dragobete.</strong></p>

Duminică, 24 februarie 2013, de la ora 19:00, la Auditorium Maximum, toţi iubitorii de muzică sunt invitaţi să descopere eleganţa şi lirismul unui spumos repertoriu de muzică clasică, jazz şi pop, în versiunea inedită şi proaspătă a Cvartetului Mood şi a solistelor Luiza Zan şi Elena Mîndru.

Piese ale marilor legende Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Edith Piaf sau James Brown, vor răsuna pe scena sălii Auditorium Maximum.


Biletele în valoare de 40 de lei se pot achiziţiona în Polus Center, Librăria Cărtureşti, Agenţia Teatrală de Bilete şi Casa de Cultură a Studenţilor. De asemenea, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea concertului.

abonare newsletter