Actualitate

FOTO: Câini care citesc şi joacă sah. Un cuplu postează zilnic fotografii inedite cu ciobăneştii lor

<p><img src="documente/stories/2013/02_februarie/07/caini-cina.jpg" border="0" alt="Sursa foto: Daily Mail" width="450" style="margin: 2px 5px; float: left; border: 0px;" /></p> <p><strong>Doi olandezi păstrează un jurnal foarte bine documentat al vieţii celor doi câini pe care îi îngrijesc, postând în fiecare zi fotografii cu ciobăneştii englezi în ipostaze inedite şi amuzante, de la jucat şah şi cititul cărţilor până la luarea cinei la masă. </strong></p>

Cees Bol şi Hanneke van de Watering, din satul Sibculo, Olanda, înregistrează aventurile lui Sophie, de patru ani, şi Sarah, de doi ani, şi a prietenilor lor, pe care îi fotografiază pe parcursul anului în împrejurimile pitoreşti din zona satului, scrie Daily Mail.

"Acum avem doi ciobăneşti pe nume Sophie şi Sarah, dar mereu am avut ciobăneşti englezi. Nu îi înmulţim şi nu îi ducem la expoziţii, îi păstrăm doar de drag", a mai spus olandezul Cees, descriind cele două animale de companie ca având "un caracter minunat".


Venind vorba despre motivul pentru care publică aceste fotografii, Cees a spus: "(...) Am observat că pot să fac oamenii să  zâmbească. Pozele îi fac pe oameni fericiţi şi verifică în fiecare zi dacă a apărut o imagine nouă."

"Câteodată primesc mailuri de la oameni care îmi spun că atunci când se simt puţin trişti se uită în albumele de fotografii şi se simt mai bine", explică olandezul.


Sursa foto: Daily Mail

Sursa foto: Daily Mail


 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Daily Mail

Sursa foto: Daily Mail

 

Sursa foto: Daily Mail

Ultimele Stiri
abonare newsletter