Actualitate

Andreea Marin vine la conferinţa The Woman de la Cluj

<p><strong><img src="documente/stories/2013/02_februarie/06/ce-spunea-andreea-marin-despre-un-posibil-divort-primele-afirmatii-care-prevesteau-despartirea_size14-498x238.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Andreea Marin va fi printre speakerii celei de a doua ediţii a Conferinței de Business Feminin, The Woman, care va avea loc în 7 martie la Cluj-Napoca.

Vorbitoarele confirmate la această ediție vin din industrii diferite: din zona de IT, din industria comunicării, de pe zona de fashion, au făcut sau fac jurnalism, producție alimentară, sau profesează în drept. În cadrul debateurilor ele vor povesti despre ascensiunea lor, despre greutățile pe care le-au întâmpinat și despre diferențele pe care le aduce fiecare domeniu in parte.


Pentru cea de-a 2-a ediție  a conferinței naționale dedicată businessului feminin Elena Grecu și Bibiana Stanciulov se alătură celor 5 vorbitoare anunțate până acum: Larisa Petrini, Andreea Marin, Amalia Sterescu, Raluca Georgescu si Irina Markovits.

Profitul din vânzarea biletelor la The Woman va fi donat unei cauze susținutede fundația condusă de Andreea Marin, Prețuiește Viața. Andreea Marin va veni atât ca și speaker, cât și ca și reprezentant al fundației.


Conferința va avea loc la Grand Hotel Italia și se adresează femeilor în poziții de management, antreprenoarelor, cât și freelanceriilor, jurnaliștilor, bloggerilor, nu doar de sex feminin, ci și masculin. Înscrierile se pot face direct pe site-ul thewoman.ro.

abonare newsletter