Actualitate

Elton John a devenit tată pentru a doua oară

<p><strong><span style="font-size: small;"><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/10/elton_john_carrowroad2_1024_1024x768.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreţul britanic Elton John a devenit tată pentru a doua oară, la vârsta de 65 de ani, împreună cu parterul lui de viaţă, David Furnish.


Starul britanic şi partenerul lui de viaţă David Furnish şi-au mărit familia cu ajutorul unei mame-surogat din California, care a născut de curând. Bebeluşul este asfel cel de-al doilea copil al cuplului, afirmă New York Post.


Presa americană susţine că Elton John şi David Furnish îşi doreau foarte mult încă un copil şi, pentru a-şi îndeplini acest vis, au decis să apeleze la aceeaşi femeie care l-a adus pe lume şi pe primul lor copil, Zachary, născut pe 25 decembrie 2010.


Se crede că mama-surogat, a cărei identitate este ţinută în mare secret, a fost prezentată cuplului britanic de către reprezentanţii unui centru pentru părinţi-surogat din Statele Unite.


Purtătorul de cuvânt al cântăreţului britanic a refuzat să comenteze informaţiile apărute în New York Post, spunând că nu discută niciodată despre viaţa personală a clientului său.


Elton John s-a căsătorit cu partenerul său de viaţă în 2005.

abonare newsletter