Actualitate

"Apa" Loredanei, cea mai difuzată piesă din prima săptămână a lui 2013

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2013/01_ianuarie/09/lori-575-300.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />"Apa", cel mai nou single semnat Loredana (feat. Cabron), este pe locul întâi în topul celor mai difuzate piese pe posturile de radio, în prima săptămână a anului, informează MediaPro Music.</strong> </span></p>

 


Piesa ocupă poziţia fruntaşă în clasament, a doua oară consecutiv, fiind difuzată de 557 de ori în perioada 31 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013. Videoclipul piesei s-a situat, de asemenea, pe primul loc în top.


Colaborarea dintre Loredana şi Cabron s-a dovedit a fi una de mare succes, "Apa" fiind difuzată în heavy rotation de toate posturile de radio mainstream, aflându-se în prezent printre piesele preferate ale românilor.


"Apa" ocupă locul I pe iTunes România în topul celor mai descărcate piese, unde Loredana a devansat artişti precum Rihanna, Adele şi Maroon 5. Mai mult decât atât, în nici două luni de la lansare, videoclipul melodiei a înregistrat aproape 3 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube MediaPro Music.

abonare newsletter