Actualitate

Pique se ține de farse - a anunțat că Shakira a NĂSCUT

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/29/shakipique.jpg" border="0" style="border: 0px none; float: left; margin: 2px 5px;" />Cântăreaţa Shakira, în vârstă de 35 de ani, şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul spaniol Gerard Pique, în vârstă de 25 de ani, au devenit pentru prima dată părinţi, după ce artista columbiană a născut, joi, un băieţel.</strong> </span></p> <p><span style="font-size: small;"> </span></p>




Informaţia a fost confirmată de Gerard Pique prin intermediul unui mesaj pe care fotbalistul spaniol l-a postat pe Twitter, informează contactmusic.com.



"Fiul nostru a venit pe lume! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim tuturor pentru mesajele voastre!", a declarat sportivul spaniol.


Potrivit presei din America de Sud, informaţia este falsă. "Shakira este liniştită. Venirea pe lume a copilului este programată pentru începutul sau mijlocul lunii februarie. Nu există niciun semn că ar putea naşte mai curând", a declarat Rodrigo Beltran, purtătorul de cuvânt al artistei.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona.

De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

abonare newsletter