Actualitate

“O faptă bună de Crăciun"

<p><span style="font-size: small;"><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><strong>“O faptă bună de Crăciun" a continuat şi în 2012 pentru EBS România, Autoworld, Autoboca şi RMB InterAuto.

Poalele munţilor Apuseni. Ninsoare ca-n poveşti. Drumuri înzăpezite.

Acesta este decorul în care s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a acţiunii "O faptă bună de Crăciun", iniţiată de grupul clujean EBS România.

Pentru al doilea an consecutiv, echipa EBS România a livrat cadourile lui Moş Crăciun unor copii ce provin din familii nevoiaşe, aducând un zâmbet acolo unde înainte erau griji.

La fel ca anul trecut, angajaţii EBS au făcut donaţii în bani, haine şi jucării. Din banii adunaţi s-au cumpărat dulciuri şi rechizite pentru aproximativ 150 de copii, astfel încât fiecare dintre ei a găsit în cadoul său ceva gustos, util şi vesel.

„Experienţa acumulată în 2011, ne-a ajutat ca în acest an să ajungem la familii şi mai izolate pentru a le împărtăşi spiritul Crăciunului“, a declarat unul dintre reprezentanţii EBS.

Caravana EBS a poposit astfel în Poiana Horea, Giurcuta de Sus, Smida, Doda Pilii, Ic Ponor dar şi în satele de pe raza comunei Mărgău.

Această acţiune a fost posibilă prin implicarea partenerilor noştri de la Autoworld, Autoboca şi RMB InterAuto. Aceştia ne-au furnizat maşinile de teren esenţiale pentru a putea străbate toate trecătorile înzăpezite din zonă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter