monitorulcj.ro Menu

Elevii școlii clujene „Ion Agârbiceanu”, voluntari premiați pentru protecția mediului

Elevii școlii „Ion Agârbiceanu” au participat la competiția națională „Marea Voluntariadă Națională de Mediu a Școlarilor”, unde au fost implicați în acțiuni legate de protejarea mediului precum ecologizări, plantări, sesiuni despre importanța reciclării, a colectării selective și a celor 3R: Reutilizare-Reducere-Reciclare, colecte de PET-uri folosite, hârtie, doze și sticlă.

Se caută voluntari pentru Neveresea!

Neversea îți oferă șansa să trăiești experiențe unice de festival dintr-o altă perspectivă decât cea a festivalierului.

Vâtcă, „out” de la CFR. A fost transferat la Voluntari

După ce zilele trecute CFR Cluj a reușit să transfere doi sportivi de legendă, portarul Jesus Fernandez (30 de ani) și despre atacantul Julio Baptista (36 de ani), astăzi, clubul a anunțat că renunțată la portarul care a apărat în meciul cu Dinamo.

Let`s Do It, Romania! premiază cei mai implicați voluntari pentru realizarea Hărții Deșeurilor

Pe 15 septembrie va avea loc o nouă Zi de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!”, care va reuni, la nivel internațional 150 de țări sub umbrela World Cleanup Day. Românii din toate județele sunt invitați să raporteze zone cu deșeuri și să contribuie la Harta Deșeurilor, un instrument unic în România, pe baza căruia voluntarii vor ieși la curățenie.

Untold și Neversea caută peste 2000 de voluntari!

Untold și Neversea recrutează peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.