monitorulcj.ro Menu

OPINIE Despre modele și crizele lor

Ideea de a scrie despre modele mi-a venit după finala turneului de tenis de la Miami dintre Roger Federer și Rafael Nadal, câștigată din nou (după Australian open) de eternul campion elvețian. Sunt câteva motive importante, irepresibile (unele sportive, altele umane), care mi-au dat ghes și mi-au oferit prilejul de a reflecta în profunzime și la scară mărită la un asemenea subiect.

Kelemen, despre vizitele lui Putin şi Trump la Budapesta: Nu se duc acolo să rezolve relaţiile româno-maghiare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat presei, sâmbătă, la finalul Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş, că nu vede nicio problemă în vizita liderului rus, Vladimir Putin, şi eventuala vizită a preşedintelui american, Donald Trump, la Budapesta, fiindcă cei doi şefi de stat nu ar merge acolo 'pentru a rezolva relaţiile româno-maghiare'.

Mesajul lui Putin care vizează DIRECT Transilvania

Vladimir Putin a declarat într-un interviu acordat Bloomberg, că dacă cineva doreşte să dezbată subiectul Kaliningrad, atunci trebuie discutat şi subiectul privind frontierele din estul şi centrul Europei stabilite după cel de-Al Doilea Război Mondial, inclusiv chestiunea privind Transilvania.