monitorulcj.ro Menu

Directorul TVR Cluj, Romeo Couţi, schimbat din funcţie

Directorul postului de televiziune TVR Cluj, Romeo Couţi (foto), a fost schimbat din funcţie, vineri, în urma deciziilor de numire ale noilor coordonatori de structură regională ai Televiziunii Române (TVR).

Toţi colaboratorii TVR Cluj, pe făraş

TVR Cluj a rămas fără niciun reporter după ce conducerea postului a decis să-i dea afară. Practic, departamentul “ştiri” a rămas de miercuri fără niciun reporter şi/sau producător, după ce şefii staţiei locale au decis să nu le mai reînnoiască contractele de colaborare.

Din faţa studioului TVR Cluj, Valentin Jucan, membru CNA, le cere românilor să nu mai plătească taxa TV

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), le cere românilor să nu mai plătească taxa TV, acuzându-l pe Stelian Tănase, şeful Televiziunii Române, că vrea să înfiinţeze 84 de posturi de conducere în cadrul instituţiei. “Taxa românilor nu este folosită pentru conţinut editorial, ea este folosită pentru achiziţionarea de autoturisme personale de 60.000 de euro şi să se plătească noi directori”, a spus Jucan din faţa studioului TVR Cluj.

Eurovisionul trece, minciuna rămâne

La trei luni de la scandalul legat de finala națională Eurovision, încă nu se știe cine este vinovat că Clujul a pierdut ocazia de a găzdui un eveniment cu mediatizare internaţională.