monitorulcj.ro Menu

Johnny Depp vrea să refacă fosta sa trupă rock

Actorul american Johnny Depp intenţionează să reformeze fosta sa trupă rock, The Kids, în urma încurajărilor primite de la noua lui logodnică, actriţa Amber Heard.

Trupa Black Sabbath s-ar putea retrage

Membrii trupei Black Sabbath sunt nesiguri în ceea ce priveşte viitorul carierei lor muzicale, precizând că nu cred că vor mai înregistra un nou material discografic după recentul album de mare succes "13".

Metallica a confirmat că va susţine un concert "silenţios" în Antarctica

Trupa rock Metallica a confirmat că va cânta la începutul lunii decembrie în Antarctica, singurul continent pe care renumitul grup american de heavy-metal nu a concertat niciodată, unde va susţine un concert "silenţios", în timpul căruia instrumentele nu vor fi amplificate.

VIDEO - Află unde îşi va prezenta Metallica filmul documentar "Metallica: Through the Never"

Formaţia americană Metallica a ales un festival de benzi desenate pentru a prezenta fanilor filmul documentar "Metallica: Through the Never". Membrii formaţiei de heavy metal se vor întâlni cu iubitorii de benzi desenate şi cu fanii producţiilor SF şi fantasy la evenimentul Comic-Con din California pe 19 iulie, unde vor susţine şi un concert, conform Mediafax.ro.