monitorulcj.ro Menu

Trenul turistic Mocăniţa a DERAIAT a doua oară

Un vagon al trenului turistic Mocăniţa a deraiat vineri în timp ce parcurgea traseul obişnuit pe defileul Văii Vaserului din Munţii Maramureşului, a precizat directorul Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Un tren care circula spre Cluj a DERAIAT

Un tren CFR a deraiat astăzi, în drum spre Cluj. Locomotiva unui marfar a sărit de pe şine, iar ruta a fost închisă şi circulaţia deviată.

CFR SA redeschide circulaţia între Câmpia Turzii şi Valea Florilor pe un singur sens

Circulaţia feroviară între staţiile Câmpia Turzii - Valea Florilor va fi redeschisă pe un singur sens până la finele zilei de joi, după ce a fost întreruptă pe secţia Cluj Napoca - Câmpia Turzii, din cauza deraierii unor vagoane de marfă ce aparţin unui operator privat, a anunţat Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Un tren de marfă încărcat cu motorină a deraiat la Cluj

Un tren marfar a deraiat, miercuri dimineaţă, în zona Valea Florilor din apropierea municipiului Câmpia Turzii, judeţul Cluj, iar trei vagoane încărcate cu motorină s-au răsturnat, traficul feroviar fiind blocat în ambele sensuri.

Un tren ce transporta cisterne cu gaz a deraiat în Rusia

Un tren de marfă care transporta 32 de cisterne de condensat de gaz natural a deraiat miercuri la Kirov, la 900 de kilometri est de Moscova, provocând un incendiu de proporţii, dar nu şi victime, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.